torsdag 26 februari 2015

Korta halvtidsreflektioner

Besiktas-Liverpool 0-0 i halvtid.

-Vilken otrolig inramning på Ata Turk stadion. Ljudmattan hemmafansen levererat är bland det värsta jag hört! Kan inte vara lätt att kommunicera på planen med den visselorkanen LFC spelarna möts av så fort de har bollen!

- Tycker trots hemmapublikens tryck att Liverpool sett otroligt stabila ut i defensiven. Besiktas har inte kommit till mer än ett halvfarligt avslut. Det är LFC som stått för det mesta offensivt! Håll i det här grabbar!

-Vågar Rodgers verkligen fortsätta med Balotelli i andra halvlek? Redan efter 10 minuter hade för dagen väldigt lättretade SuperMario dragit på sig ett gult kort efter upprepade förseelser. Även om han lugnat ner sig efter det, känns det som en tickande bomb...

-Varför försöker Lovren gång på gång sig på avancerade passningar med vänsterfoten? Kan nån inte bara säga åt honom att han är högerfotad =) eller ingetdera.... nåja nu tog jag kanske i lite, men han borde väl åtminstone efter fyra misslyckade försök förstå att han borde spela enklare eller hur?

-Moreno och Allen bäst i LFC! Båda klockrena i defensiven, Allen har vunnit många viktiga bollar i defensiven och Moreno har varit het även framåt! Kul att se att det finns många olika killar som kan kliva fram när det behövs!

-Mignolet ser också säker ut i kassen! KUL! Hoppas det håller i sig!!

-Sturridge har bränt ett par lägen genom att krångla till det för sig. Sluta kladda så mycket och tryck in bolljäveln direkt!!


Inga kommentarer: