tisdag 23 juni 2015

ROBERTO FIRMINO Welcome To Liverpool!!



Liverpool Echo skriver att LFC är överens med både Hoffenheim och Roberto Firmino och att endast arbetstillstånd och läkarundersökning kvarstår.

En grym värvning!! Räkna med att det blir åka av nästa säsong med Coutinho och Firmino i Liverpools anfall!!

2 kommentarer:

Angelus sa...

Ja en hel Sturridge framför dom ...
Frågan är tar vi in någon forward innan vi blir av med Baloitelli, Lambert, Borin ?
Å vem är realistiskt?
Vi har en skadad Sturridge, Ings och Origi. Sen kan väl även Firmino spela forward ?

Nu lär ju ett 3e bud på Sterling komma och jag tror vi accepterar 45 miljoner pund och uppåt. .

Å vad händer om rykterna ang Kovacic blir verklighet. ... Just nu känns det faktiskt att BR vill fortsätta med 3-4-2-1 med Counthino och Firmino släpandes bakome en striker.

Tar vi in Clyne så känns det som en 4 backslinje
å väljer BR då 4321 med firma Counthino och Firmino intakt bakome en striker....
Eller en 4231 med två löpstarka centrala mittfältare med Firmino till vänster Counthino centralt och Ibe/Lallana till höger ?

Underbart att vi kan signa både nu Firmino och tidigare Milner trots missat CL :)

Grobbelarenheldel sa...

Tja
Svarade på det mesta i ett nytt inlägg. 3-4-2-1 skrev jag dock inget om. Skulle absolut kunna funka, men jag ser inte att Milner och Hendo ska spela bredvid varandra som sittande mittfältare. Det blir lite för statiskt och otekniskt för att jag ska vara helt nöjd. Jag tycker Liverpool ska spela med en uttalad defensiv mittfältare. Backlinjen behöver det skyddet! När Lucas fick spela regelbundet kring jul, så tätades defensiven till ordentligt.

Jag tror i alla fall att vi kommer ta in en forward till. Bacca är väl mest troligt. Kanske Benteke om de går med på 25 milj pund. Borini säljs! Sen försöker man nog till varje pris bli av med Balotelli också. Om man inte får till någon hyfsad deal för Balo så skeppar man nog Lambert istället och ger honom en sista chans.