tisdag 22 juli 2014

Drömmar om en ny trollgubbe i LFC tröjan...

Isco har de senaste dagarna seglat fram som en möjlig LFC target. Efter att Real Madrid köpt både Toni Kroos och nu idag James Rodriguez, har möjligheterna till en startplats minskat drastiskt för den 22-årige trollgubben. Visst Isco kanske inte är den spelartypen vi behöver allra mest. Vi har ju redan en trollgubbe i Coutinho i den offensiva mittfältsrollen och har även köpt in Lallana som en tänkbar nr. 10. Men skulle vi få möjlighet att knyta till oss Isco måste vi ta den! Kolla in killens skills!!


Det vore sannerligen en mycket sevärd spelare på Anfield! Killen har fantastisk teknik och även ett underbart spelsinne. Han kan verkligen slå de öppnande passningarna. Påminner alltså väldigt mycket om Coutinho. Isco har dock till skillnad från Coutinho visat att han också har ett bra målsinne. I Malaga 12/13 gjorde han 12 mål och den gångna säsongen 11 i RM(utan att vara ordinarie mer än ca halva säsongen). 

Isco vore kort och gott en riktigt vass värvning, även om det inte är på den positionen vi mest behöver förstärka på...

Håller ni med?

//YNWA

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stephan El Sharawy vore helt OK. Kostar typ 150 miljoner. Vad säger du?

/Leo

Grobbelarenheldel sa...

Han imponerade förr förra säsongen i Milan, men ärligt talat har jag inte sett så mycket av honom den gångna säsongen. Han skulle annars passa bra in i LFC:s spelstil. Kan både spela ytterforward och centralt på topp, så han vore användbar på flera positioner. Men som sagt jag har inte sett honom på ett tag så jag har lite svårt att uttala mig om honom.