torsdag 29 maj 2014

Bolasie och Lambert på Liverpools radar?


Enligt flera rykten ska Liverpool FC ha lagt ett bud på Alberto Moreno, Sevilla på 16 miljoner pund. I dealen ska även Suso finnas med. Liverpool är beredda att låna ut Suso till Sevilla ett år om de släpper Moreno till LFC.(Liverpool Echo m.fl)

.............



I dag stängde flera spelbolag sina odds på att Saints spelaren Rickie Lambert säljs till Liverpool FC i sommar, efter att flera tunga spel placerats på detta. (SkyBet). Lambert är en rutinerad och pålitlig målskytt och skulle vara ett bra forwardskomplement till Suarez och Sturridge.

.............


Crystal Palace yttern Yannick Bolasie har också länkats med Liverpool senaste dagarna. Den 25 årige vänsteryttern/vänsterforwarden har gjort en väldigt stark säsong i Palace, med en imponerande hög lägsta nivå. Bolasie har bara ett år kvar på sitt kontrakt med C.P och har enligt Daily Star inte visat några större intresse av att förlänga med klubben. Liverpool har enligt samma blaska också visat intresse av att försöka utnyttja läget och locka till sig Kongolesen för en billig summa( han är värderad till 1,7 miljoner pund på Transfermarkt).

Fotnot: Fakta bilderna är hämtade från transfermarkt.co.uk

Inga kommentarer: