måndag 20 januari 2014

Lite dagsfärska transferrykten

Så här 20 dagar in på transferfönstret går vi ju alla och törstar efter senaste nyheterna och ryktena kring LFC. Här är ett axplock från dagens rykten som Liverpool Echo samlat:


  •  Liverpool kommer att skicka ett formellt bud till Basel senare i veckan, enligt uppgift ska budet vara ca 8miljoner pund. Tidningen skriver vidare att Basel värderar Salah till 12miljoner pund och att det lär bli en förhandling kring mellanskillnaden.
  • Brendan Rodgers är intresserad av en ny backup/konkurrent till Mignolet som svajat en del på sistone. Det är Nottingham Forest målvakt Karl Darlow som man enligt tidningen främst är ute efter. 22 årige Darlow har fått mycket beröm för sina insatser under säsongen och Liverpools scouter var på plats för att se honom förra veckan. Tottenham ryktas dock också vara ute efter Darlow så Liverpool tittar på andra målvakter med. Wigans  Lee Nicholls är en annan målvakt som klubben håller extra koll på.
  • Tidningen skriver att Liverpool även är intresserade av att värva Olympique Lyonnais defensiva mittfältare Arnold Mvuemba, enligt spelarens agent. 28 åringen har varit 3 år hos Pompey mellan 2007-2010 och mäktade där med ett mål på 21 matcher i PL. Innan han kom till Lyon hann Mvuemba också med en sejour i Lorient. Agenten: "Liverpools chariman has shown his interest. He enquired if there is the chance of signing him" 
  • Lfc ska enligt uppgift förbereda ett överraskande bud på Barcelona ynglingen Gerard Deulofeu i sommar. Tonåringen har imponerat under säsongen som utlånad till Everton, LFC är dock inte ute efter att låna spelaren utan att köpa loss honom.

Inga kommentarer: