fredag 17 januari 2014

Liverpool fanatikerns måste sajter

Jag tänkte idag lista några av mina favoritsidor om världens finaste fotbollsklubb!


1)  LiverpoolFC officiella hemsida
http://www.liverpoolfc.com/
Officiella hemsidan är såklart en pärla. Där hittar man allt kring laget och lite till. Länkar till klubbshop, forum, biljettköp och LFC-TV är några godbitar för den inbitne.


2) LFC Svenska supporterförenings hemsida
http://www.lfc.nu/#!
Svenska officiella supporter hemsidan. Här finns också väldigt mycket information kring laget. Det finns diskussionsforum. En rolig sida att ha framme vid match, då det skrivs mycket kommentarer under matcherna. Tävlingar kring matcherna och utlottningar för alla som är betalande medlemmar är andra godbitar. 2013 startades lfcpodden som varje vecka kommer med nya avsnitt där matcher, taktik, spelare, transfermål m.m diskuteras. Roligt initiativ som uppskattas även om den ännu inte känns helproffsig. Ska man klaga på något på hemsidan så är det den ojämna uppdateringen. Sillyseason delen som jag med flera är väldigt intresserade av uppdateras relativt sällan.

3) LFC Fans
http://lfcfans.se/
En mycket snygg hemsida med mycket innehåll om LFC. Här finns bland annat mycket filmklipp från såväl senior som juniormatcher, vilket är väldigt uppskattat av den riktiga nörden. Det skrivs också en hel del intressanta krönikor för den inbitne. Hade uppdateringen av nyheter varit lite bättre hade denna sida varit klockren, mycket bättre layout än huvudkonkurrenten lfc.nu. Synd att inte fler är aktiva och lämnar kommentarer på sidan då den är värd mer uppmärksamhet.

4) Liverpool Echo
http://www.liverpoolecho.co.uk/all-about/liverpool%20fc
På Liverpools största tidning finns det såklart väldigt mycket information om stadens bästa lag =)  (visst det finns en del om det lite mindre laget också). Här hittar man mycket reportage och bra uppdatering på bland annat transferrykten. James Pearce är en av de mest insatta reportrarna kring LFC och hans krönikor och inlägg rekommenderas varmt.

5) Kop Talk
http://www.koptalk.co.uk/
Engelsk sida med mycket info och besökare. På forumet pågår livliga debatter om det mest och mycket olika artiklar och krönikor finns att läsa för den som är intresserad.

6) Liverpool Rumours
 http://liverpool-rumours.co.uk/index.htm
En lite speciell sida som i stort sett bara fokuserar på rykten om spelarköp, utlåningar och vilka spelare som scoutas av klubben. Välinformerade "Macca" har bland annat en egen flik där han kommer med senaste info och svarar på frågor.

7) The AnfieldIndex Podcast
http://anfieldindex.com/podcast
En relativt nystart podcast om klubben. Diskuterar mycket taktik och är självklart något för oss som inte får nog av "The Reds"

8) Liverpool Sweden
http://www.svenskafans.com/england/liverpool/
Okej sida med en del artiklar och tankar som är intressanta.

9) Sam Dodds
http://www.samdodds.com/#!
Några svenska Liverpoolfans började göra lite egna snygga t-shirts med Liverpooltema. Nu har det växt till en stor klubbshop med bara LFC prylar. Många riktigt snygga plagg och häftiga prylar för den som vill visa att man håller på LFC.

Har jag glömt någon?

Inga kommentarer: