söndag 26 januari 2014

Lite transferrykten

26 Januari och fem dagar kvar på transferfönstret. Det börjar dra ihop sig nu om Liverpool ska kunna hämta in någon/några spelare till vår tunna och skadedrabbade trupp.


Enligt Sunday Times är Liverpool väldigt intresserade av 20 årige Benfica mittfältaren Andre Gomez. Benfica vill enligt Sunday Times ha ca 12,4 miljoner euro för portugisiska U21 landslagsspelaren som trivs bäst på centrala mittfältet. I Benfica har han på slutet använts mer flitigt efter Matic flytt till Chelsea. Gomez främsta  förmåga är att hålla i bollen och hitta bra passningsalternativ.

The Mirror hävdar att Liverpool också scoutar Saul Niguez, U21 landslagsman från Athletico Madrid som just nu är utlånad till Rayo Vallecano. Saul har länge rankats som en av Spaniens största mittfältstalanger och är en skicklig allround innermittfältare. Enligt uppgift har han en utköpsklausul på ca 20 miljoner pund, Liverpool är dock inne på att ett bud på 12 miljoner pund kan räcka för att få över honom. Liverpool scouter ska enligt tidningen vara på plats för att se honom spela i dagens La-Liga match o därefter ta ett beslut om man ska försöka värva honom.
Enligt Sunday Times har Rodgers haft ett hemligt möte med Sauls pappa i veckan där man diskuterat om en övergång skulle vara möjlig.

Liverpool ska också vara väldigt sugna på att försöka hämta över Xerdan Shaqiri från Bayern Munchen. 22 åringen som är en liknande spelartyp som Salah, har haft väldigt svårt att slå sig in i BM då både Robben och Ribery visat storform och ska enligt uppgifter vara angelägen om att hitta en klubb där han kan få mer speltid. Källa Daily Express






Inga kommentarer: