onsdag 12 februari 2014

Fulham-Liverpool 2-3 Träbenen till trots

3 poäng när domaren blåser av matchen, det är det allt handlar om. O fy f-n va skönt det kändes att vi den här gången hade lyckats fixa de där tre poängen när han blåste för sista gången. För det var verkligen inte nån enkel promenadseger. Det blir sällan det när två träben ställer till det med varsitt självmål. Starkt att vi lyckades vända på steken trots det blytunga 2-1 målet som Skrtel väldigt onödigt orsakade.

Kul att Kotten fick stänka dit en balja! Målskyttet har inte varit hans starka sida för att uttrycka det lite milt, hoppas det här kan vara en vändpunkt på det. Sen att det kom på ett skott utanför straffområdet känns lite extra kul, när jag inför matchen lyfte fram det som en svaghet  vi skulle utnyttja hos Fulham. http://liverpoolfcblogg.blogspot.se/2014/02/fulham-liverpool-uppsnack.html

Det är tur att vi har så bra offensiva killar där fram som kan kompensera våra idag riktigt taffliga försvarsspelare. Suarez, Coutinho, Gerrard och inte minst Sturridge fixade 3poäng och det är ju det som betyder något när matchen är slut.

Jag vill i den här glada stunden ändå lyfta fram två saker som bekymrar mig.
1) Vi behöver mer offensivt dugliga ytterbackar. I längden kommer det att straffa sig mot lag som parkerar bussen framför mål.

2) När det står 2-2 och det är 15 minuter kvar, å vi lite kört fast har fortfarande inte ett enda byte gjorts. Det säger mig framförallt en sak. Vår bänk är så dålig att det inte finns en enda spelare där som B.R tror kan förändra matchbilden eller bidra med det sista lilla som krävs för att säkra en seger. Han gör ett byte i 79:e när han tar ut Sterling och sätter in debutanten Teixeira. Vilket säger ännu mer. En ytterforward mot en debuterande innermittfältare. Nu vinner vi ju matchen ändå, men det lovar inte gott...

Ja ja nu gläds vi åt segern istället. Blytunga 3poäng som gör att vi håller avståndet till Spurs som krossade Newcastle borta. VI hänger av United helt och knaprar in poäng på Arsenal då de kryssade. Lägg därtill att Chelsea tappade två pinnar mot WBA igår så blev den här träbens kvällen till slut en nästintill perfekt kväll.


Inga kommentarer: