söndag 9 februari 2014

Nöjdflinet kvar

Ja det är inte utan att man njuter dagen efter en sådan uppvisning av LFC mot Arsenal. Så mycket härliga saker att tänka tillbaka på.
Man brukar ju säga att skadeglädje är den sanna glädjen, o ja måste säga att jag fortfarande ler inombords när  jag tänker tillbaka på bilderna av en helt uppgiven Arsene Wenger  efter 0-4 20 minuter in på matchen.

När sen de här bilderna dök upp på twitter, måste jag erkänna att jag skrattade lite för mig själv.

Vilken bra dag han måste haft. Först blåslagen på flygplatsen sen en påse med smisk på Anfield.

Läste en intervju med B.R efter matchen. Han framhöll lagets insats. Det var bra insatser på alla fronter. Det är bara att hålla med. Extra kul var det att höra om taktiken och hur Suarez tog ansvar för laget:

"Daniel Sturridge spelade som genombrottsanfallare och var super. Luis Suarez var oegoistisk. Vi förändrade deras position där fram lite och satte Daniel i mitten för att ha snabbhet och genombrottskraft där"
"Raheem gick ut på vänsterkanten för att kontrollera Bacary Sagna och försvara sig mot honom, samtidigt som han skulle utmana in mot Per Mertesacker. Luis hade en oegoistisk roll ute till höger. Man kan se att vi är ett lag - och vi är ett lag som blir bättre."

Vill lyfta på hatten för Brendan Rodgers som leder laget på ett utomordentligt sätt. Han visar också att han kan få stjärnor som Suarez att ta en defensiv roll för laget, vilket inte alltid är det lättaste.

Tottenham slog Everton med 1-0 idag vilket gör att vi drygat ut avståndet till 5:e platsen till 3 poäng. Kvällsmatchen mellan Man U-Fulham slutade precis 2-2 efter ett väldigt sent kvitteringsmål av Fulham(93 minuten). Så det innebär att United nu är hela 9 poäng efter oss.
Tungt för United när man ser statistiken från matchen:

Men som Liverpool fan desto roligare läsning =)


Inga kommentarer: