onsdag 12 februari 2014

Halvtidsanalys Fulham-Liverpool

Vilken j-vla mardrömsstart. Touré gör en sån där groda man bara skäms över. Visst bollen studsar till lite precis före han möter den, men va fan det håller inte på den här nivån att göra såna grodor.
Målet kom inte helt oväntat då Fulham började bäst med bra kombinationer på mitten. Sakta men säkert åt vi oss dock in i matchen igen och tog över spelet mer och mer. Även om det inte alls känts stabilt i defensiven, rena rama hönsgården så fort Fulham kommer upp på vår planhalva. Fulham började mer och mer dra sig hemåt, så det kändes riktigt skönt när Kung Gerrard frälste oss med en magisk yttersida fram till Sturridge.


O vips så var Ligans hetaste målgörare fri. 
Och mycket riktigt sekunderna senare så satt bollen i nät!! Snacka om vass avslutare.


1-1 i paus. Vad tar vi med oss annars?
Precis som jag nämnde har Fulham en tendens att vara lite passiva runt sitt straffområde. Det verkar B.R:s scouter också uppmärksammat spelarna på. Vi har verkligen inte tvekat att gå på skott utanför straffområdet. Fortsätt med det så kommer det säkert ge utdelning!

Otroligt viktigt att vi fick in kvitteringen relativt tidigt. När de backar hem så märks det att vi saknar offensiv kvalité på ytterbackarna. De bidrar inte med nåt i offensiven, vilket behövs mot parkerade bussar...

Nu jobbar vi in en seger!!

Inga kommentarer: